top of page

Bumpy Ring

Ett speciellt smycke skapat i samarbete med MumbaiStockholm som representerar att fertilitetsresan ofta kan vara allt annat än rak. Vi hoppas att ringen ska stärka dig på din resa samtidigt som den bjuder in till att öppna upp konversationen kring ofrivillig barnlöshet.

Bumpy-Mumbaistockholm Logo

En ring för att uppmärksamma din personliga resa.

 

Vi lever fortfarande i en värld där infertilitet och missfall är tabu, trots att det är så mycket vanligare än många tror. Att uppleva fertilitetsproblem och missfall är ofta både fysiskt och psykiskt utmanande och många upplever känslor av isolering och utanförskap.

 

Andrea och Elin är grundare av fertilitets-appen Bumpy och vet hur utmanande den här resan kan vara. De upptäckte också att de är långt ifrån ensamma att gå igenom fertilitetsproblem men att ingen pratade öppet om det. Bumpy föddes ur personliga erfarenheter och behovet av att få rätt stöd och hitta någon att dela med sig av sina erfarenheter för att öppna upp och prata om våra fertilitetsresor.

 

Med Bumpy vill vi göra det lättare att få kontakt med fertilitetsexperter och hjälpa användaren att göra välgrundade val när de väljer fertilitetskliniker. Vi vill också erbjuda en community för människor som delar och förstår känslorna, processerna och utmaningarna som fertilitetsresan för med sig och framförallt få dem att förstå att de inte är ensamma.

 

Vi önskar att den här ringen kan påminna dig om att du kan ta dig igenom alla utmaningar din resa medför och att du inte är ensam. You got this!

The Bumpy Ring
The Bumpy Ring
The Bumpy Ring
The Bumpy Ring – front
The Bumpy Ring – side
The Bumpy Ring – back
bottom of page