top of page

Bumpy finns till för att göra fertilitetsresor lite lättare.
Vi tror att alla förtjänar tillgång till stöd och vägledning.

Om oss

Bumpy drivs av två starka kvinnor – Andrea och Elin.

 

Allt började med känslan av ensamhet när vi gick igenom våra egna fertilitetsutmaningar. När vi började öppna upp och prata om våra problem upptäckte vi att vi var långt ifrån ensamma men, precis som vi gjort tidigare, pratade ingen öppet om det. Att vi var så många som gick igenom samma processer och svårigheter men inte kände att vi hade rätt stöd för att öppna upp om dela våra problem ledde fram till att vi startade Bumpy.

Vi lever fortfarande i ett samhälle där infertilitet och missfall är tabu och skambelagt, trots att det är så vanligt. Att gå igenom fertilitetsproblem och missfall är ofta både fysiskt och psykiskt utmanande, och många upplever känslor av isolation och utanförskap.

Att skapa en säker digital plattform där människor kan få vägledning, stöd och känna sig sedda under sina processer och utmaningar är det som driver oss att utveckla Bumpy. Vårt viktigaste mål är att bryta tabut kring infertilitet, normalisera problemen att prata om det högt.

 

Med Bumpy vill vi underlätta för våra användare att hitta stöd och hjälpa dem att göra datadrivna val när de väljer fertilitetsklinik, och få de att komma i kontakt med andra som förstår de känslor, processer och utmaningar som fertilitetsresan för med sig och få dem att förstå att de inte är ensamma.

 

Vi är i den här processen tillsammans!

Co-founders Elin & Andrea
bottom of page